‘Jouw talent weer inzetten: Pak jij deze kans?

“Er zijn best veel mensen die ongewild thuis zitten en eigenlijk wel weer wat willen gaan doen, mét of voor anderen. 

Maar als je door ziekte, burn-out of ontslag al een tijdje thuis zit, of als je lange tijd voor je kinderen hebt gezorgd, kun je soms worstelen met wát je dan zou moeten doen en hóe je het kunt aanpakken. Misschien is de afstand naar een baan nu even te groot. Het volgen van de training ‘Talent in Beweging’ kan die mensen een mooie nieuwe start geven!”

Irmgard van der Vegt, de trainster die deze GRATIS training verzorgt, is heel enthousiast: Iedereen heeft ergens talent voor! De kunst is alleen om erachter te komen waar dat talent ligt én ervoor te zorgen dat je weer voldoende zelfvertrouwen krijgt om er wat mee te gaan doen. De insteek van deze training is heel positief: samen ontdekken we waar iemands talenten en belangstelling liggen, waar je energie van krijgt en in welke omgeving jij het beste tot je recht komt. Daarna kun je doorstromen in vrijwilligerswerk of misschien vind je nu wel makkelijker een baan.

Nieuwe bestemming en vriendschappen

De training biedt plaats aan 12 cursisten, waarbinnen we in kleine groepjes werken. Zo bieden we een veilige omgeving, waar we in zes middagen aan de hand van leuke oefeningen en verschillende opdrachten gaandeweg werken aan jouw eigen talent-profiel. Aan het eind van de training wordt een actieplan gemaakt, waarin ook persoonlijke actiepunten zijn opgenomen.

Irmgard: “Het is altijd weer heel bijzonder wat naar voren komt met een creatieve oefening. Je ontdekt dan eigenlijk meer van jezelf, dan wanneer je er alleen over na zou denken. De oefeningen zijn een prima manier om met elkaar in gesprek te komen. Ik heb al veel mensen een nieuwe bestemming zien vinden en er ontstaan nieuwe vriendschappen.

De training is een onderdeel van het project In Beweging van Stichting Zorgdat en wordt gefaciliteerd door de Gemeente Harderwijk. Daarom kun je er gratis aan meedoen.

Meer info & aanmelden: Irmgard van der Vegt: 06-19 055 222, Jet Schaftenaar: 06-33 56 23 05 of kijk op [email protected]