John Kostermans ‘Alles is van glas’

Zanger-verteller John Kostermans treedt vrijdagavond 22 januari op in Centrum de Zin met zijn singer & songwriterprogramma ‘Alles is van glas’.
 

Zichzelf begeleidend op gitaar neemt Kostermans zijn publiek mee met prachtige songs waarbij je gelijk kunt genieten van zijn verfijnde, maar soms ook indringende gitaargeluiden.

De Amsterdamse performer heeft een achtergrond in de Flamenco muziek, gevolgd door een periode waarin hij samen met een Madrileense zangeres eigen Spaanstalig werk maakte en op de planken bracht. Na een enkele jaren durende onderbreking in de muziek is hij een heel andere weg ingeslagen als soloperformer van eigen werk.

De songs zijn overwegend Nederlandstalig en kenmerken zich door afwisseling in stijl en variatie in onderwerpen. Naast de al veelbezongen liefde heeft John Kostermans een voorkeur om te schrijven over de wereld om hem heen en wat hem daar zoal aan opvalt.

Met dit programma, en zijn theatervoorstelling ‘Oscar’ trekt hij nu al geruime tijd door Nederland en België. Daarbij doet hij vooral de meer intieme podia aan: huiskamerconcerten en kleine zalen. Wie vooraf kennis wil maken met John kan een kijkje nemen op de website johnkostermans.nl.

Het optreden in Centrum de Zin (hoek Stationslaan-Verkeersweg) vormt het hoofdingrediënt van het nieuwjaarsfeest van het ontmoetingscentrum dat om 19.30 uur losbarst. Het optreden begint iets na achten en de toegang is helemaal gratis.

 John Kostermans ‘Alles is van glas’