JOGG MUD MASTERS voor jongeren op Strandeiland Harderwijk

De JOGG Mud Masters wordt gehouden voor groep 7/8 van de basisschool en klas 1/2 van het voorgezet onderwijs, vrijdag 18 september op het Strandeiland in Harderwijk vanaf 15.45 uur. Toegang gratis

Met dank aan Unive en De Boterlap, die de Beachclub ter beschikking stelt, kan deze toffe JOGG-activiteit op het Strandeiland van Harderwijk gehouden worden!

Daarnaast is Sloeproeivereniging De Mac aanwezig om jullie te helpen én voor de beste 8 hebben ze een mooie prijs! Ook zal fitnessinstructeur Joel Helms van Fitclub aanwezig zijn om jullie te coachen bij het nemen van de hindernissen!

We zetten een parcours uit op en om het Strandeiland, waarbij je over land, door blubber, door het water en over verschillende obstakels klimmend een mooie tijd probeert te scoren! LET OP: het is dus handig om oude sportkleding aan te trekken, dat nat en vies mag worden! We zetten tenten naar waar je je kan omkleden, dus neem ook droge kleding mee. We willen natuurlijk niet dat jullie drijfnat op de fiets naar huis aan en allemaal ziet worden!

Op deze pagina kun je je aanmelden als je in de categorie groep 7/8 valt  van 15.45. tot 16.30 uur en klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs en mee wilt doen! Tot vrijdag 18 september van 16:30 tot 17.15 uur.


mud masters 2015 jogg harderwijk