Jeugdmuziekfestival 30 mei

Zaterdagavond 30 mei gaat het jeugdorkest van de Stedelijke Harmonie Harderwijk naar Oldebroek om een spetterend optreden te verzorgen in Kulturhus de Talter Oldebroek.

Veel jeugdleden uit de omgeving komen samen om te laten zien en horen hoe leuk het is om in een fanfare- of harmonieorkest te musiceren. 
Het jeugdorkest van de Stedelijke Harmonie Harderwijk speelt ook mee met onder andere werken als Music from the Hunger Games, Beauty and the Beast en Let it Go. 

Het jeugdorkest, waarvan velen pas één jaar mee doen, geeft toekomstige muzikanten de gelegenheid om met elkaar te musiceren. Het jeugdmuziekfestival belooft een avond te worden met veel lichte, toegankelijke muziek. Met enthousiasme wordt er door de jonge muzikanten uitgekeken naar een bijzondere avond. Het optreden van het jeugdorkest wordt beoordeeld door een jury. 

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken! Kwalitatief goede muziek staat hoog in het vaandel in deze talentvolle en muzikale omgeving. De leden van het jeugdorkest laten zien en horen dat zij veel in hun mars hebben. Het is een mooie gelegenheid om kennis te maken met fanfare- en harmoniemuziek en om overtuigd te raken van de toekomst van de blaasmuziek!

Het jeugdorkest van de Stedelijke Harmonie heeft er veel zin in en is al een tijd hard aan het repeteren. De avond start om 18:30 in de gymzaal van Kulturhus de Talter Oldebroek.

Het jeugdorkest uit Harderwijk kan altijd nieuwe leden gebruiken. Speel je een instrument dat past in een Harmonie orkest of wil je dit leren, neem dan contact met ons op of kom kijken.

Voor meer informatie over het jeugdorkest kunt u kijken op  www.stedelijke-harmonie.nl