Jazzicoon Scott Hamilton op Jazz On The Corner

Een bijzonder tweedaags jazzfestival in Muziekpodium Estrado Harderwijk met als kers op de taart een optreden van jazzicoon Scott Hamilton, die deze dag bovendien jarig is! 

Op het podium staan lokale helden, onbekende, nog onontdekte pareltjes maar ook artiesten met grote naam en faam

Wat ze met elkaar gemeen hebben is de liefde voor de jazzmuziek en alle stijlen die daar daartegenaan schurken. Het worden twee bijzondere avonden...   

De eerste avond (11 september 2015) kan het publiek swingen op de aanstekelijke Soul en Funk van The Soul Snatchers en de heerlijke Blues en Jazz van King of the World en de band The Jazzinvaders. De Jazzinvaders leden behoren tot de top van de vaderlande jazz scène. Hoewel vaak bekroond vanwege hun solistische activiteiten, leveren zij met The Jazzinvaders hun sterkste werk tot nu toe: Danceable Jazz.  Maar ook de Ermelose jonge heren van Goat Music staan hun mannetje. Ze omschrijven zichzelf als ‘De vrolijkste, meest energieke en muzikaalste kudde van Nederland’.

Op zaterdag 12 september is het genieten van heerlijke jazz met af en toe lyrische sax-lijnen die rechtstreeks je hart in gaan. Pure emotie. Passie! Niet alleen van Scott Hamilton – die wordt bijgestaan door het Johan Clement Trio en zangeres Léah Kline – maar ook van zangeres Izaline Calister. Zij werkte ook mee aan de eerste editie van Jazz on the Corner en zorgde voor kippenvel! Ook de Harderwijker band Back on the Corner laat van zich horen, bijgestaan door topsaxofonist Willem Hellbreker en enkele muzikale vrienden.

Kortom, twee bijzondere avonden vol bloedmooie jazzmuziek, funk, soul en blues in Muziekpodium Estrado (Parkweg 3 in Harderwijk).Kaarten kosten  in de voorverkoop € 17,50 en aan de deur € 22,50. Moeilijk kiezen? Voor slechts € 32,50 hebt u een entreekaart voor beide avonden!
Kijk voor meer informatie op www.estrado.nl. Kaarten bestellen kan via deze website.
Zie ook onze facebookpagina: Jazz On The corner.

Jazz on the Corner Muziekpodium Estrado Harderwijk