JAM en Accare slaan de handen ineen

Accare biedt vanaf heden ambulante kinder- en jeugdpsychiatrie vanuit JAM Harderwijk.
 

Kinderen en jongeren zoveel mogelijk in hun eigen omgeving zien; dat is de reden dat Accare in Harderwijk ambulante hulp gaat bieden aan cliënten van de Noord West Veluwe. Accare heeft binnen Overijssel, Gelderland en de N.O. Polder op dit moment vestigingen in Zwolle, Deventer, Almere en Kampen.
 
Uitbreiding locaties
Huisvestingsmogelijkheden zijn gevonden bij JAM (JAM richt zich op Leren & Studeren, Gedrag & Ontwikkeling en Opvoedondersteuning) aan de Academiestraat 14 in Harderwijk. Een locatie die goed bereikbaar is voor cliënten van Accare die uit de regio Noord West Veluwe komen. Deze gecombineerde huisvesting biedt eveneens mogelijkheden voor verdergaande samenwerking tussen beide organisaties. Een samenwerkingscontract werd vanochtend getekend door vertegenwoordigers van beide organisaties.
 
Accare doet onderzoek naar gedrag van kinderen en jongeren en biedt daarnaast behandeling van ASS-problematiek, AD(H)D, angst- en dwangstoornissen, schoolverzuim, trauma en emotieregulatieproblematiek. Bij het doen van onderzoek betrekken we, met goedvinden van ouders, scholen om op die manier mee te denken in het belang van het kind.
JAM Harderwijk leerlingzorg