iQOUNT Adviseurs en Accountans is op zoek naar een relatiebeheerder

In verband met de groei van ons kantoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren professional met hart voor zijn/haar vak, maar die beseft dat ons werk eigenlijk pas begint als de cijfers klaar zijn.

Een relatiebeheerder die weet dat het werk meer inhoudt dan alleen maar cijfers.

Hecht jij net als wij veel waarde aan persoonlijke aandacht voor mensen en het beheren van relaties vanuit oprechte betrokkenheid, dan is iQOUNT het kantoor voor jou en bieden wij een baan met volop kansen om je ambities waar te maken.

Opleiding?

  • (studerend voor) AA of RA
  • VWO en studerend voor Nivra (NAC III)

Waar kom je te werken?

In een team jonge, enthousiaste en ambitieuze collega’s die groei en ontwikkeling in hun vakgebied minstens zo belangrijk vinden als werkplezier en een goede sfeer. Bij ons kun je rekenen op een collegiale, informele en open werksfeer. Een werkomgeving waarin je je thuis voelt en waarin je jouw ambities in praktijk kunt brengen.

Wat verwachten we van je?

Wij zoeken een relatiebeheerder met een flexibele en uiterst klant- en servicegerichte instelling. Mensen die beschikken over prima mondelinge en schriftelijke vaardigheden en die goed in staat zijn om Assistent-Accountants te begeleiden en op te leiden. Uiteraard is het tevens van belang dat je in deze functie beschikt over goede contactuele, advies- en commerciële vaardigheden.

Jouw bezigheden?

Je stelt jaarrekeningen samen en bespreekt de uitgevoerde opdrachten met de Teamleider en/of Vennoot. Je houdt je bezig met het coördineren, plannen en controleren van vastgestelde taken. Jij weet prioriteiten te stellen en dossiervorming te beoordelen. Je zet management informatiesystemen op en verbetert de interne beheersing.

Klik hier voor het gewenste functieprofiel

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om je studie te combineren met je werk en betalen wij je studie. Hiervoor hebben wij onze eigen studieregeling. Naast het kunnen sparren met en terugvallen op onze collega’s, kun jij bij ons deelnemen aan diverse trainingsprogramma’s en zul je niet alleen professionele groei, maar ook persoonlijk groei doormaken.

Ben je geïnteresseerd en van mening dat je aan het profiel voldoet, neem dan contact (0341-740800) met ons op of vul het sollicitatieformulier in.

iQOUNT onderscheidt zich bewust in de markt als adviseur van het MKB. Vooruit kijken en samen (financiële) verwachtingen managen, daarin zit onze kracht!

iQOUNT Harderwijk

Adresgegevens

Daltonstraat 22
3846 BX Harderwijk

Telefoon

T. 0341-740800

Meer info