Internationale Repair Café-week ook in Harderwijk

Op vrijdagochtend 21 oktober organiseert het Repair Café Harderwijk een extra reparatiebijeenkomst in California Creatieve Industrie, Deventerweg 2a.

Op deze vrijdagochtend richten wij ons speciaal op het ‘winterklaar maken’ van uw fiets, zodat u de komende donkere en gladde dagen veilig met uw fiets de weg op kunt.

Samen met u kijken we de verlichting, remmen e.d. na.
Uiteraard repareren wij op deze vrijdagochtend ook andere kapotte spullen:  kleding, broodroosters, speelgoed, stofzuigers, alles wat in het huishouden kapot kan gaan, maakt kans op een geslaagde reparatie. De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad.
 

Zeven jaar Repair Café

Met de internationale Repair Café-week wordt gevierd dat het Repair Café zeven jaar bestaat: op 18 oktober 2009 werd in Amsterdam de allereerste repareerbijeenkomst onder de naam Repair Café gehouden . Inmiddels zijn er meer dan 1.120 Repair Cafés in 27 landen, verspreid over zes continenten!
 
In een Repair Café krijgen (dierbare) kapotte spullen een tweede leven. Bezoekers zien dat repareren mogelijk is en vaak helemaal niet zo moeilijk als ze misschien dachten. Maar bovenal ervaren ze dat repareren leuk is!
 

De dienstverlening door het Repair Café is in principe gratis; wel wordt een vrijwillige bijdrage van de bezoekers op prijs gesteld.

 
U bent van harte welkom met uw kapotte spullen op vrijdag 21 oktober van  9.30 u tot 12.00 u in California Creatieve Industrie, Deventerweg 2a, Harderwijk.