Inloopbijeenkomsten Natuur en Groen in Harderwijk en Hierden

Wat gaat de gemeente de komende jaren doen om Harderwijk en Hierden groener te maken? Interessant voor u als inwoner, want het heeft direct effect op uw woon- en leefomgeving. In het nieuwe natuur- en groenbeleid stelt de gemeente vast wat ze de komende jaren waar en wanneer gaan doen. Hierbij vragen ze diverse doelgroepen om input.

Zo hebben inwoners afgelopen maart geholpen met het in kaart brengen van de mooiste en minder mooie groene plekken in Harderwijk en Hierden

Inloopbijeenkomsten
U kent uw woonplaats het beste. Daarom organiseert de gemeente 3 inloopbijeenkomsten. Tijdens deze avonden kunt u uw hun mening delen over het uitvoeringsprogramma Natuur en Groen per buurt. Er worden kwaliteiten, knelpunten en een koers uitgestippeld en concrete maatregelen voorgesteld. Graag gaan ze met u in gesprek over welke koers ze willen volgen en over wat u belangrijk vindt. Hiermee kunnen ze de plannen in de deelgebieden in het natuur- en groenbeleid verder aanscherpen.

Wanneer:
  • Maandag 19 juni 17.00 - 20.00 uur De Roef
  • Dinsdag 20 juni 17.00 - 20.00 uur De Kiekmure
  • Woensdag 21 juni 17.00 - 20.00 uur Dorpshuis Hierden*
* Op deze avond is in het Dorpshuis Hierden ook een inloopbijeenkomst voor het buitengebied Harderwijk. U bent van harte welkom op beide bijeenkomsten.