Informatiebijeenkomst Theaterplannen Harderwijk

Stichting Podia Harderwijk organiseert op woensdagavond 17 juni aanstaande een algemene informatiebijeenkomst voor alle belangstellenden over de toekomstplannen van Theater Harderwijk.
 

Deze plannen omvatten naast verbouwing van de locatie aan de Stationslaan, ook een visie op de rol die het theater wil spelen in het totaal van het culturele aanbod in Harderwijk.
 
Theater Harderwijk biedt in de toekomst een coördinerende functie in het totale aanbod om beter te kunnen sturen op vraag en aanbod. Ze maakt zich hard voor collectieve marketing om publiekgroepen beter te bereiken. Daarnaast wil Theater Harderwijk bijdragen aan talentontwikkeling door de samenwerking met organisaties voor cultuureducatie en met (HBO-)opleidingen voor musicaltalent.

Het theater aan de Stationslaan wordt na de verbouwing het ‘Podium van de Stad vóór de stad’. Dat wil zeggen, Theater Harderwijk zet haar deuren open om, naast de bekende professionele theaterprogrammering en het faciliteren van amateurkunsten, het podium, de faciliteiten en kennis en kunde ter beschikking te stellen voor allerhande initiatieven op het gebied van de podiumkunsten die door de inwoners van Harderwijk worden aangedragen.

Aanmelden voor deze informatiebijeenkomst kan via de website van het theater; www.theaterharderwijk.nl.