Huygens Consort in Harderwijk met a-capella concert

Het in klassieke kringen zeer bekende Huygens Consort uit Hattem geeft vrijdagavond 8 april een intiem a-capella concert in Centrum de Zin. 

Het koorconcert vormt de muzikale afsluiting van twee workshops filosofie die dit voorjaar in De Zin zijn gegeven. ‘Niet alles is te koop’ heette de eerste en ‘Op denkles’ de tweede. Deze woensdag is de laatste les: ook geïnteresseerden mogen vanaf 19.45 uur aanschuiven.

Niet alles is te koop: liefde, vrijheid, gezondheid…..ze zijn onbetaalbaar. Grote begrippen, die in onze levens veel betekenen. Huygens Consort bezingt deze thema’s op een speelse en inspirerende manier. Huygens Consort is een kwartet van zeer geoefende en geschoolde zangers: Lin de Jong - sopraan, Henriette van der Laan - alt, Hans Tijssen - tenor en Andre Geerts – bas. Hun samenklank is uniek. Dit concert is speciaal voor Harderwijk in elkaar gezet, met uiteenlopende muziekstijlen en uit diverse muziekperiodes, variërend van Bach tot een hedendaagse Billy Joël. De creatieve manier van concerten verzorgen inspireert iedereen.

Meer weten: www.huygensmusic.nl
Aanvang: 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Entree € 7,50. Centrum De Zin, Stationslaan 32 Harderwijk, zie www.centrumdezin.nl .