Huttenfeest Harderwijk

In 2015 organiseert Stichting ZorgDat samen met UWOON en de Gemeente Harderwijk weer het Huttenfeest! Het Huttenfeest is een groots zomerevenement voor kinderen uit Harderwijk.

Op het Huttenfeest is plek voor 500 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Zij bouwen in drie dagen tijd een Huttendorp. Het Huttenfeest vindt dit jaar plaats op 18, 19 en 20 augustus op het evenemententerrein aan de Deventerweg in Harderwijk.

Speciale doelgroep

Bij het Huttenfeest is er ook extra tijd en ruimte voor de speciale doelgroep: 25 kinderen die wat extra begeleiding nodig hebben om mee te kunnen doen. Per groepje van 3 á 4 kinderen is er een vrijwilliger die deze kinderen ondersteunt tijdens het Huttenfeest. Voorafgaande aan het Huttenfeest is er de mogelijkheid dat iemand van de organisatie van de speciale doelgroep bij u thuis langs komt om alvast (samen met kind en ouder) kennis te maken en het kind voor te bereiden op het Huttenfeest. Zo leren wij het kind vast kennen en kunnen we de begeleider van te voren laten weten waar hij/zij op moet letten. 

Tijdens het Huttenfeest zelf heeft de speciale doelgroep een eigen afgebakend stuk terrein met daarbij een tent om zich eventueel in terug te trekken als daar behoefte aan is. Er is ook een aparte in-/uitgang voor de speciale doelgroep zodat de drukte bij de grote ingang vermeden kan worden. Door deze extra tijd, ruimte en begeleiding hopen we dat voor meer kinderen het Huttenfeest toegankelijk is.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor het Huttenfeest bedraagt € 12,50 per kind voor drie dagen.

Aanmelden kan vanaf 15 juni 2015 via www.zorgdat.nl

Op woensdag 12 augustus en donderdag 13 augustus kunt u tussen 19.00 uur en 21.00 uur het inschrijfgeld contant betalen en het polsbandje van uw kind(eren) ophalen in het Wijkontmoetingscentrum de Aanleg. Het adres van de Aanleg is Albert Verweyplein 30.
Huttenfeest 2014 Harderwijk