Hierdense voetbalclub viert jubileumfeestje

v.v. Hierden bestaat maandag 16 december alweer 65 jaar. In 1954 had de club dertig leden, 65 jaar later zijn dat er ruim zevenhonderd en heeft de club meer dan honderd vrijwilligers. 

Omdat maandag geen dag is waarop je zaken groots viert, besloot het bestuur zaterdag de veertiende december als feestdag uit te roepen. “Dan is het ook de laatste thuiswedstrijd van 2019, dus dat valt perfect samen”, zegt bestuurslid Gert-Jan Prophitius.

Tijdens die wedstrijd krijgen alle sponsoren een limited edition v.v. Hierden sjaal. “Voor alle bezoekers zijn er cakejes met ons logo.” Na de wedstrijd barst het feest los in de kantine. Voor eigenlijk iedereen.

“Maar je wilt dit feest natuurlijk het liefst vieren met mensen die binding hebben met de club”, aldus Prophitius. Live-muziek, een verrassingsact en lekker eten, alle ingrediënten voor een geslaagde avond. “Bijzonder is dat alles gesponsord is, van het bier tot aan de hapjes.”

Speciaal voor het jubileumjaar worden alle logo’s gewijzigd. Het bestuur kijkt uit naar het feest. “We hebben groots uitgepakt en hopen op een hele mooie avond samen.”