Het is weer zover: de passe-partoutverkoop van Culihoppen is begonnen!

Voor de komende editie op zondag 9 oktober 2016 zijn er 350 stuks beschikbaar. Wees er snel bij en ga naar de website om je passe-partout te bestellen!

Uit alle windstreken

Deze editie van Culihoppen staat compleet in het teken van gerechtjes 'uit alle windstreken'. Elk restaurant bereidt een gerechtje uit een zelfgekozen regio, provincie of land. Dat wil zeggen dat elk restaurant uit z’n comfortzone stapt en laat zien wat het in huis heeft.
Welke gerechten op 9 oktober de revue passeren, houden we nog even geheim. In de volgende nieuwsbrief lees je meer.

Voorproevertje


Foodies magazine, maandelijks gevuld met de lekkerste recepten, de mooiste reportages en inspiratie, deelt als partner van Culihoppen graag recepten met ons.  
Probeer deze Aziatische topper eens, om alvast in de stemming te komen voor de verrassende gerechtjes die je tijdens Culihoppen Harderwijk krijgt voorgeschoteld.

Hoe werkt het (ook alweer)?

Bestel je passe-partout vooraf via de website. Hiermee heb je toegang tot de culinaire stops bij De Bank, De Boterlap, Dolle Griet, Hortustuin, Klein Parijs, Ratatouille en Tommy’s, waarlangs de gastronomische wandeling leidt.
Op de passe-partout, die je thuisgestuurd krijgt, staat je startadres aangekruist. De overige restaurants kun je bezoeken in de volgorde die je zelf bepaalt. Bij elk restaurant krijg je een gerechtje en een bijpassend glaasje wijn of bier.

Laat je verrassen op 9 oktober tussen 12.30 en 17.00 uur en koop nu je passe-partout via www.culihoppen.nl.