Het festival voor peuters en kleuters: Het Fieperdepiep Festival

Op woensdag 5 oktober organiseert Podia Harderwijk i.s.m. Bibliotheek Noord-West Veluwe hét festival voor peuters en kleuters: “Het Fieperdepiep Festival”.

Op deze eerste woensdag van de Kinderboekenweek wordt er gevierd dat het 100 jaar geleden is dat Fiep Westendorp geboren werd. Al generaties lang genieten kinderen en ouders van ‘Jip en Janneke’, ‘Pluk van de Petteflet’ en de poezen ‘Pim en Pom’.

Fiepbus
Tijdens dit vrolijke festival voor kinderen vanaf twee jaar is er een interactieve Theaterspeeltuin; een atelier waar de creativiteit van de kinderen oneindig is en de unieke Fiepbus; een échte dubbeldekker waar kinderen door een doolhof op avontuur kunnen in de wereld van Fiep Westendorp. Natuurlijk zijn er ook twee theatervoorstellingen te bezoeken. ’s Ochtends ‘Fiep Fiep vogeltje’, een muzikale voorstelling over een avontuurlijke reis van een paniekvogel, een vrolijk meisje èn haar denkbeeldige vriendje en ’s middags ‘Pim & Pom’, een feestelijke voorstelling over jarig zijn en héél oud worden.

Het festival vindt plaats op de locatie Estrado aan de Parkweg. Kaarten zijn verkrijgbaar  via www.theaterharderwijk.nl en via de theaterkassa. Iedereen die in het bezit is van een ‘biebpas’ ontvangt tevens een leuke korting.