Herfst Fair Harderwijk

Herfst Fair Anne Franklaan Harderwijk - Woonlocatie Anne Franklaan Harderwijk, van Careander Kind en Jeugd, bestaat dit jaar 5 jaar

Reden voor een feestelijke Herfst Fair op zaterdag 21 november 2015!

Er zijn tientallen kramen met nieuwe artikelen van bijvoorbeeld Piekado, Zin in Zoet, sieraden, de Postkamer, Houten Tekstborden, maar ook tweedehands kleding en boeken zijn te vinden op de fair rondom de woonlocatie.

Kinderen kunnen o.a. ponyrijden, schminken en allerlei spelletjes doen. Ook is er muziek en genoeg lekkers te eten en drinken. En... bij Het Rad van Fortuin zijn fantastische prijzen te winnen dankzij gulle ondernemers uit de regio. Bijvoorbeeld een gratis APK, beauty-pakketjes, delicatessen, tegoedbonnen voor de bioscoop, kapper, snackbar etc. En zelfs een weekend in een vakantiehuis!

De opbrengst van de fair komt gedeeltelijk ten goede aan de wensen van de bewoners van de Anne Franklaan, maar ook aan het project: Careander over Grenzen. De Herfst Fair wordt om 10:00 uur geopend met een sponsorloop voor de bewoners. De Fair duurt van 10:00 - 15:00 uur en is gratis toegankelijk!

Voor alle informatie rondom de Herfst Fair en de aanwezige kramen, like de pagina op Facebook: www.facebook.com/AnneFranklaanHarderwijk

Tot 21 november!