Heel Hierden Haakt

In het Koetshuis in Hierden komt iedere veertien dagen een gezellige groep dames bij elkaar die haken en breien voor het goede doel: Rescue Baby’s Gambia. 

Alles wat men kan gebruiken rond de bevalling: mutsjes, dekentjes enz. Maar ander breiwerk mag ook.

In het voorjaar van 2018 zijn initiatiefneemsters Emmy van den Berg en Emmy van den Brink met een klein groepje begonnen met Heel Hierden Haakt (en breit). Een gezellige avond voor jong en oud, met veel of weinig haak/ brei ervaring, iedereen is van harte welkom.
 
Inmiddels is de groep uitgegroeid tot bijna veertig dames. Tussentijds is er via de Haak-app onderling contact. Deelneemsters inspireren elkaar en leren elkaar de kneepjes van het vak. Tijdens de avond worden de eindproducten, aan elkaar getoond. Restjes wol en katoen zijn altijd welkom!
 
Meer informatie op de Facebook pagina Heel Hierden Haakt. Of neem telefonisch contact op met Emmy 06-58881934
 
Een goed initiatief draagt eraan bij dat inwoners prettig samenleven in hun buurt, wijk of gemeente. Heeft u zelf goede ideeën, ziet u kansen, ervaart u knelpunten in uw wijk of wilt u zich inzetten voor uw buurt of wijk? Neem dan contact op met uw wijkmanager via www.harderwijk.nl/wijkmanagers. Harderwijk zijn wij Samen!

Gebreide mutjes