Hart onder de riem voor Harderwijker horeca

“Bij ons liep het gestaag door, maar voor enkele collega-ondernemers is de afgelopen periode erg zwaar geweest”, zegt Gert van Lunteren, directeur/eigenaar van Gert van Lunteren Assurantiën BV.

Hij is dan ook heel blij voor de Harderwijker horeca dat zij vanaf zaterdag 5 juni de deuren weer mogen open en gasten ook binnen mogen verwelkomen. 

Om de feestvreugde te vergroten, heeft hij de afgelopen week via een Facebookactie, tien waardebonnen van 50 euro verloot. “Van horecagelegenheden met wie ik, al dan niet zakelijk, een goede klik heb”, aldus Van Lunteren. Gisteren heeft hij de bonnen opgehaald bij Restaurant Johannes, Cafetaria van den berg, Tapasbar Fuego, Restaurant Caert en Kok Experience. “Mooi om te zien hoe de koks alles aan het voorbereiden zijn en hoeveel zin ze hebben om hun vak weer volledig uit te kunnen oefenen.”
 
De gelukkige winnaars kunnen vanaf vanmiddag hun waardebon afhalen bij het kantoor van Van Lunteren.
Dat zijn: Ilona Woestenburg en Ruth Roelofsen voor Restaurant Johannes , Henk Vermeer en Heino van Meekeren voor Cafetaria van den Berg, Teun van Garderen en Nando Toes voor Tapasbar Fuego, Jaap Foppen en Michel Olofsen voor Kok Experience en Petra ten Hove en  Saskia ten Teije voor Restaurant Caert.