Haringparty 2022 Harderwijk, er zijn nog kaarten beschikbaar

Eindelijk is het weer zo ver. Op donderdag 16 juni keert de Harderwijker Haringparty voor de vijftiende keer terug en wel op de vertrouwde en intieme plek op de Vischmarkt. 

Na twee jaar van afwezigheid is het weer tijd om met elkaar een feestje te vieren om de Hollandse Nieuwe te verwelkomen. Dit unieke feestje mag u niet missen

De avond begint om 19.00 uur, waar u kunt genieten van het ouderwets gezellig samenzijn met muziek, een goed verzorgd hapje, drankje en natuurlijk haring. Wel zal de avond er wat anders uit gaan zien dan eerdere jaren. De Haringparty gaat weer terug naar een echt feest voor ondernemers en het bedrijfsleven. Met de hoop op een mooie donatie voor het goede doel van dit jaar; Stichting de Maretak.

De Maretak is een stichting met 70 vrijwilligers die mensen met kanker of genezen van kanker samen met hun gezinsleden een plek biedt voor steun en waar zij kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten.

Zoals aangegeven zal de Haringparty dit jaar een ander concept worden dan voorgaande jaren en ook zeker de moeite waard. Dat betekent wel dat er 'slechts' 1000 kaarten beschikbaar zijn en deze zijn nog beperkt beschikbaar. Ook wordt er niet gewerkt met muntjes, maar schaft u een all-inclusive toegangskaart aan van €100,-. Het bedrag is inclusief een bijdrage aan het goede doel, drank en een hapje. Voor deze mooie avond zijn slechts nog enkele kaarten beschikbaar, dus bestel snel via www.hk-haringparty.nl.

Wat er niet verandert is natuurlijk onze veiling. Het Vaatje, welke is geschilderd door de beroemde kunstenaar Peter Riezebos, wordt deze avond geveild. Dit jaar zullen de volgende vijf sponsoren ons evenement steunen: de autobedrijven Wensink Mercedes Benz en Pouw Harderwijk (voorheen AutoFlevo), logistiek dienstverlener S.T. Van de Brink, HR-partner voor het MKB MPeople en Arbodienstverlener Perspectief.

Deze exclusieve avond eindigt om 23.30 uur met hopelijk een mooi bedrag voor Stichting de Maretak.

Bestel de toegangskaarten op www.hk-haringparty.nl en hopelijk zien we u op 16 juni om 19.00 op de Vischmarkt in Harderwijk.

Lees ook:
Haringparty keert terug naar intiemere Vischmarkt
Of bekijk de video:
Haringparty

Haringparty 2022 Harderwijk Peter Riezenbos