Harderwijkse mondharpist treedt op in de Mondharpwerkplaats Amersfoort

De Harderwijkse promotor van mondharpmuziek - René Paes - treedt op naast onder meer meestermondharpspelers Phons Bakx en Danibal in de Mondharpwerkplaats te Amersfoort op zaterdag 20 juni 2015
 

Bezoekers kunnen zich in de Mondharpwerkplaats onderdompelen in de wonderlijke en (bijna) vergeten wereld van de mondharp. De mondharp is een klein tokkelinstrument, en één van de alleroudste muziekinstrumenten dat wereldwijd voorkomt. Elke mondharp heeft een eigen grondtoon, met je mondholte bepaal je de boventonen, het geluid kun je verder beinvloeden met tong, keel en adem.
 
Naast optredens, vinden er in de Mondharpwerkplaats workshops plaats waar je mondharp kunt leren spelen en zelfs je eigen mondharp kunt maken! Verder biedt het programma gelegenheid voor jamsessies, films en uitwisseling. Moderator van het evenement is de Russische geluidskunstenaar en programmamaker bij de Concertzender Maxim Chapochnikov. 
 
Waar, wanneer en deelnemen:
 
  • Mondharpwerkplaats, zaterdag 20 juni 2015
  • Locatie: De War, Geldersestraat 6, Amersfoort (onafhankelijke onderzoeksplek voor kunst, wetenschap, duurzaamheid en innovatie)
  • Aanvang: 14.00 uur tot 21.00 uur
  • Kosten: € 5,-
RSVP indien mogelijk. Meld je aan bij Danibal via [email protected]
 
Meer informatie lees je hier
rene paes mondharpist