Harderwijkse Bier op vaderdag

Eindelijk is het dan zover! Vanaf komend weekend is het echte Harderwijkse Bier verkrijgbaar op 8 terrassen in de stad en bij Egbert van de Vegt in de delicatessenwinkel in de Smeepoortstraat.

Als a.s. woensdag in Kampen de Internationale Hanzedagen beginnen en de eerste 500 genummerde bierflessen zijn gelanceerd op de driemaster bij de Harderwijker Hanze kunnen we ook los in Harderwijk zelf.

Lage Brugge en Hoge Brugge bier zijn de eerste brouwsels van ‘Het Brouwhuys’ uit Harderwijk. Vanaf nu is dus het frisse BLOND bier (Hoge Brugge) exclusief verkrijgbaar in Harderwijk. Het AMBER bier (Lage Brugge) verschijnt eind van de zomer op de markt, de Lutteke TRIPEL in de winter. 

Zoek jij voor vaderdag dus nog een unieke verrassing?

Bij Egbert van de Vegt kun je een speciale cadeauverpakking kopen met drie unieke BLOND biertjes of kom naar het terras van; de Boterlap, de Bank, Hotel Baars, Johannes, Luigi’s, Nicky’s Inn, Ratatouille en Walhalla. Deze 8 horeca bedrijven zijn de eerste in de stad die het op de kaart hebben gezet. Een mooi cadeautje voor 18 juni a.s. 
 
Meer informatie over ‘Het Brouwhuys’ op www.hetbrouwhuys.nl

Het Brouwhuys Harderwijk

iQOUNT Harderwijk

Adresgegevens

Daltonstraat 22
3846 BX Harderwijk

Telefoon

T. 0341-740800

Meer info