Harderwijk Maritiem voor alle watersportliefhebbers

In 1961 is zijn opa in Harderwijk de jachthaven begonnen. Daarna is het bedrijf uitgebreid met het maken, importeren en verkopen van boten. “Eigenlijk alles op het gebied van zeil-, motor- en speedboten,” vertelt Dennis Zegers. “Ons familiebedrijf is opgehouden toen alles weg moest vanwege de bouw van het Waterfront.”

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. In 2016 is Dennis Zegers verder gegaan met Harderwijk Maritiem

Hier kunnen watersportliefhebbers terecht voor opblaasboten en (buitenboord)motoren, onderdelen, reparaties en nog veel meer.
 
Verkoop

Harderwijk Maritiem is officieel dealer van de merken in de watersport die symbool staan voor veiligheid, stabiliteit en duurzaamheid. “Wij verkopen Volvo Penta en Yamaha buitenboordmotoren en -onderdelen. Zodiac opblaasboten en onderdelen en Yam opblaasboten,” vertelt Dennis trots. “Daarnaast bemiddelen we ook in de verkoop van zeil- en motorjachten. Nieuw en soms ook tweedehands.”
 
Dienstverlening
Reparaties worden in eigen werkplaats gedaan. Maar ook aan de kade en zelfs op locatie. Dat kunnen reparaties aan motoren zijn, maar ook aan de boot of aan het schip. “Onze monteur heeft enorm veel kennis en ervaring met heel veel merken. Mensen kunnen met allerhande vragen bij ons terecht.” Het onderwaterschip schoonmaken, schilderwerkzaamheden en het op- en aftuigen van schepen, zijn diensten die Harderwijk Maritiem graag en vakkundig uitvoert.
 
Stalling
In de winter kunnen zowel binnen als buiten boten gestald worden. “Wij hebben een eigen kade en met onze 20 tons-kraan zetten wij schepen tot 15 meter, veilig aan wal,” laat Dennis weten. “Daarnaast hebben wij nog ruimte om buitenboordmotoren binnen te stallen.”
 
Bereikbaarheid
Harderwijk is altijd een watersportstad geweest. “Dat is een paar jaren flink minder geweest. Mensen gingen naar Elburg of Zeewolde. Gelukkig is dat langzamerhand een beetje aan het terugkomen. Nu de boulevard klaar is bijvoorbeeld.”

Harderwijk Maritiem is voor alle watersportliefhebbers een uitkomst. Ze zijn zeer goed bereikbaar vanaf de weg en over het water.


Harderwijk Maritiem verkoop boten onderhoud stalling