Grote markt voor kerstpakketten bij korfbalclub Unitas/Perspectief

Door Harry Schipper – Attentie, attentie: in het clubgebouw van korfbalclub Unitas/Perspectief vindt woensdagavond 6 september een grote én gezellige kerstpakkettenmarkt mét wijnproeverij plaats!

Bedrijven en maatschappelijke organisaties uit Harderwijk en omstreken kunnen in de tot showroom omgetoverde sportkantine gemakkelijk kiezen uit tal van voorbeelden van kerstpakketten en bijpassende cadeaus, die zijn samengesteld door Delicatessenspeciaalzaak Egbert van der Vegt

“Uiteraard mag je de samenstelling van een kerstpakket ook zelf bepalen”, vertelt Ronald van der Vegt. “Om dat makkelijker te maken, hebben we bij onze producten allerlei thema’s waaruit gekozen kan worden”, voegt hij eraan toe. Als voorbeelden noemt hij ‘gezelligheid’, ‘wellness’, ‘culinair’, ‘creatief’ en natuurlijk ook ‘sportief’. “Onze kracht zit ‘m in het samenvoegen van vooral versproducten. Daartoe hebben we een aantal leuke samenwerkingen met andere bedrijven, zoals palingrokerij en vishandel Dries van den Berg. En natuurlijk onze eigen vers gebrande noten en onze olijven en kazen, waaronder onze huiskaas ‘Oude Egbert’”.

Net als vorig jaar pakken leden van Unitas/Perspectief de bestelde kerstpakketten in. “Deze samenwerking met de korfballers is wederzijds goed bevallen”, vertelt de eigenaar van de delicatessenzaak in de Harderwijkse Smeepoortstraat. “Het is een win-win-situatie voor ons én de korfbalvereniging, want die ontvangt van ons een bijdrage uit zowel de verkoop als per ingepakt pakket. Bovendien is de kerstpakkettenmarkt een leuke aanleiding voor ondernemers elkaar onder het genot van een glas wijn te ontmoeten en om eens te informeren naar de voordelen om sponsor te worden van Unitas/Perspectief. De club telt namelijk best wel veel leden”.

Voor de samenstelling van de kerstpakketten zijn Ronald en zijn vrouw Lisa van der Vegt verantwoordelijk. Het tweetal heeft hierin een ruime ervaring opgebouwd. “Ik ben op mijn achttiende in de zaak van mijn vader gekomen en hielp toen ook al met de kerstpakketten”, aldus de nu 54-jarige ondernemer. Delicatessenspeciaalzaak Egbert van der Vegt kan bogen op een lange staat van dienst: het bedrijf werd in 1924 opgericht door Ronald’s grootvader Willem van der Vegt en bestaat volgend jaar dus maar liefst honderd jaar!

Tijdens de kerspakkettenmarkt laten Lisa en Ronald ook tal van voorbeelden zien van de leuke geschenken, die goed passen bij de delicatessen die de ontvanger in zijn kerstpakket aantreft. Lisa: “Dat varieert van dekens, schalen, serveerplanken tot mokken en handige rugtassen. En natuurlijk lekkere wijnen, die je tijdens de wijnproeverij zelf mag proeven. Allemaal wijnen die uit onze delicatessenspeciaalzaak komen”.

De kerstpakkettenmarkt bij Unitas/Perspectief is bedoeld voor directeuren, zaakeigenaren, office managers en inkopers van bedrijven en maatschappelijke organisaties die hun personeel en relaties een sfeervol ingepakt kerstpakket of wijngeschenk willen schenken. Ronald van der Vegt: “In principe kun je bij een bestelling vanaf zes pakketten al terecht bij de kerstpakkettenmarkt.

Voor wie ook eens een leuk kerstpakket cadeau wil doen, raad ik aan om eens een kijkje te nemen in onze online webshop www.kerstpakketten-harderwijk.nl”.

Kerstpakkettenmarkt:  6 september 2023
Tijd: 19.00 - 22.30 uur
Locatie: lokatie ; clubgebouw Korfbal vereniging Unitas/perspectief, Slingerbos 1, Harderwijk

Delicatessenzaak Egbert van der Vegt