Groot succes Thuishuiselijke Winter Woensdag

In de maanden februari en maart vinden voor het eerst de Thuishuiselijke Winter Woensdagen plaats in het grand café van Holy Moly. 

Na twee keer de zomereditie (De Thuishuiselijke Terras Woensdagen) ervan te hebben georganiseerd, wilde Stichting Thuishuis Harderwijk graag kijken of er onder alleenstaande ouderen in Harderwijk ook behoefte zou zijn aan een winterversie.

Zo werden er enthousiaste vrijwilligers opgeleid en ingepland. Bij diverse fondsen werd aangeklopt om dit ook financieel te kunnen dragen.  Holy Moly werkt mee door een speciale prijs te bieden voor de consumpties en de Stichting heeft wat geldbedragen mogen ontvangen van o.a. De Lions. Zo kon Stichting Thuishuis Harderwijk op woensdag 6 februari starten met de eerste Thuishuiselijke Winter Woensdag.

Ondanks de vele regen, die ruimschoots uit de lucht kwam vallen, werd de opkomst bijzonder groot. De vrijwilligers bleven tafels aanschuiven en overige gasten van Holy Moly stonden met veel plezier hun tafel af tot dat er zo’n 30 personen gezellig aan de koffie zaten en er al diverse vriendschappen gesloten werden. De Thuishuiselijke Winter Woensdagen blijken dan ook een groot succes. De afgelopen weken is het druk gebleven op de woensdagochtend.

Er blijkt dus een grote behoefte aan deze vorm van bij elkaar komen. “En wij kijken alweer uit naar de zomereditie, die wij door de gift van de Lions zeker weer kunnen gaan realiseren!” Bent u een alleenstaande 60 plusser? En zou u in de maand maart de woensdagochtend door willen brengen met leeftijdsgenoten, onder het genot van een gratis kopje koffie, thee of chocomel? Dan bent u tot en met 27 maart  (zonder aanmelden) van harte welkom op woensdagochtend van 10.30-12.00 uur in Holy Moly aan de markt in Harderwijk.

Meer informatie: Coördinator Stichting Thuishuis Natascha Kruger 06-44486054.