Groot evenement Pasar Malam in Harderwijk

15 en 16 oktober is de tweede editie van de Pasar Malam in Sportcomplex de Sypel in Harderwijk.
 

Pasar Malam Harderwijk 2016 

Sinds een aantal jaren heeft Harderwijk een culturele Indische Stichting onder de naam Indische Harderwijkers. Zij organiseren samen met de Stichting Pasar Malam, ROC Landstede, Sportcomplex de Sypel en de Gemeente Harderwijk voor de tweede keer de Pasar Malam in Harderwijk.

Dit evenement wordt gehouden in 2 hallen in Sportcomplex de Sypel met lekker Indisch eten, marktkramen met kleding, sieraden enz. en natuurlijk muziek met een gevarieerd muzikaal programma. Dit betekent dat op twee podia in de beide hallen ieder uur andere artiesten optreden. Een van hen is Riem de Wolff.

Voor dit jaar zijn er vijf grote restaurants uitgenodigd, die verdeeld zijn over de foodcorner en één van de hallen. Verder zijn er in de twee hallen diverse kramen met Indische snacks, en daarbij horen uiteraard ook de saté’s.

Maar het gaat er natuurlijk ook vooral om elkaar te ontmoeten. De gastvrouwen zullen u op deze dagen ontvangen en zo nodig uw vragen over de Pasar Malam te beantwoorden. Het parkeren is overigens gratis evenals het gebruik van WiFi!”

Er valt ook nog iets te winnen

Heel bijzonder is de sponsoring van Carla Meeuwisse van ReisCreaties uit Harderwijk. Zij stelt voor deze twee dagen, onder de bezoekers, een vliegticket naar Bali gratis beschikbaar! Met het entreebewijs kan je dus een vliegticket naar Bali winnen. De deelname is vanaf 18 jaar en ouder. Voor informatie ga naar de website van de Pasar Malam
 
De Stichting Pasar Malam Harderwijk vindt plaats op 15 en 16 oktober 2016 vanaf 12.00 uur. Kom op tijd om ‘Indonesië’ te proeven.
Voor meer informatie over het programma www.PasarMalamHarderwijk.nl

Pasar Malam Harderwijk 2016