Gratis lezing voor ondernemers: Innovatie in de Retail

Op woensdag 8 maart om 15.30 uur komt Harderwijker en hoogleraar Laurens Sloot ondernemers op de Noord Veluwe bijpraten over de innovaties en snelle ontwikkelingen die zich in de retail voordoen. 

Boodschappen, winkelen, kopen, consumeren, deze zaken maken onderdeel uit van het dagelijks leven en we worden er allemaal in meer of mindere mate door beïnvloed. 

Ondernemers worden van harte uitgenodigd deze bijeenkomst kosteloos bij te wonen. De lezing vindt plaats in het Innovatiehuis De Diamant aan de Elspeterweg 22a in Nunspeet (gebouw Rabobank Noord Veluwe). Deze locatie biedt plaats aan maximaal 100 personen. Na de lezing is er een afsluitende borrel waarbij volop genetwerkt kan worden.
 
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: [email protected].
Meer informatie is te vinden op www.dediamantvanmiddennederland.nl
 

Over Innovatiehuis De Diamant:

De Diamant bundelt de krachten van ondernemers, onderwijsinstellingen en lokale overheden in de vorm van een kennis- en netwerkplatform. De naam verwijst naar de schitterende facetten van de Noord-Veluwe. Een aantrekkelijke regio om te ondernemen, te werken, te wonen, te leren en te recreëren. De Diamant bestaat uit twee 'pijlers': innovatie (oprichten innovatiecentrum) en vestigingsklimaat (regiobranding).