Grand Café de Stakenberg finalist bij Restaurant Verkiezing 2018

Grand Café de Stakenberg van Veluwe Hotel Stakenberg heeft zich weten te plaatsen in de finale van Restaurant Verkiezing 2018.

Het is voor het eerst dat een restaurant, wat onderdeel uit maakt van een hotel, zich heeft weten de plaatsen in de finale van Restaurant Verkiezing voor de gemeente Nunspeet.

“We zijn enorm trots dat 1 van onze gasten zich geroepen heeft gevoeld om ons te nomineren, wat vervolgens heeft geresulteerd in een finale plaats”, aldus eigenaar Alex Wiedenhoff. “Het is een enorme opsteker voor ons team, dat iedere dag weer vol energie en met liefde voor onze gasten klaarstaat. Wat een mooie waardering!” 

Zo werkt de verkiezing:

Gemeente
Restaurants maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Hetzelfde restaurant kan natuurlijk ook beide titels in de gemeente winnen. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een Award te winnen.
 
Provincie
De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Ook hier geldt dat een provinciewinnaar altijd minimaal 30 stemmen moet hebben om een Award te kunnen winnen.
 
Landelijk
Ook de landelijke winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering.
 
Gold Awards
Naast de gemeente, provincie en landelijke titel winnen alle Restaurants met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger een Gold Award.
 
“Natuurlijk weten wij dat het leukste restaurant van de provincie een hele opgave is, maar het leukste restaurant van onze gemeente Nunspeet zou natuurlijk helemaal te gek zijn!”, aldus Wiedenhoff.

Stemmen kan tot 11 februari via www.restaurantverkiezing.nl

Veluwe Hotel Stakenberg Elspeet

Veluwe Hotel Stakenberg

Adresgegevens

Stakenberg 86
8075 RH Elspeet

Telefoon

T. 0577-491271

Meer info