Golfresort Harderwold is nu Golf 4 All Harderwijk!

Eindelijk is het dan zover! Na maanden van voorbereiding is op zaterdag 20 februari Golfbaan Harderwold van naam veranderd in Golf 4 All Harderwijk! 

En zoals de naam doet vermoeden, is ook het aanbod uitgebreid met tal van “golf”-gerelateerde varianten.

De locatie – net om de hoek bij het Dolfinarium – is hierdoor aantrekkelijker geworden voor niet golfers en ouders met kinderen. Uiteraard komt de traditionele golfer (m/v) ook nog steeds aan zijn of haar trekken! Het is en blijft er samen buitengewoon genieten!
 

 
Bijgestaan door de stadsomroeper en de stadsdichter van Harderwijk werd de openingshandeling verricht door Jan van Walsum, oud Tweede Kamerlid en oud gemeenteraadslid van Harderwijk. Van Walsum:“Het hebben van een multifunctionele golflocatie nabij Harderwijk  helpt de gemeente zeker bij haar groei-ambitie naar 50.000 inwoners. Het verhoogt de aantrekkelijkheid om hier te willen wonen en werken.  Daarom sta ik met plezier hier.”

Mede-eigenaar Hubert Peek en business development manager Ron Steinkuhler willen daar graag aan bijdragen. Hubert Peek: “Traditioneel golf is erg leuk, maar om de niet-golfende regionale en lokale bewoner te verleiden vaker naar ons toe te komen, moeten we ook hen iets kunnen bieden. Naast het kunnen spelen van de par 3 baan zonder golfvaardigheidsbewijs, is er nu ook FootGolf en FlingGolf, een combinatie van golf en Lacrosse.

Met een FlingStick slinger je de bal naar de hole! Golfers en FlingGolfers kunnen perfect in één flight samenspelen!” Ron Steinkuhler vervolgt: ”en voor de minder sportieve mens is er altijd nog onze brasserie. Ook een prima plek voor de zakelijke bezoeker, die dit als ontmoetingsplek of vergaderlocatie kan aanwenden. En wanneer niet-golfers toch willen leren golfen kunnen zij terecht bij de nieuwe golfschool onder leiding van Martine Martens. Golfleraar Ivo Hagens staat voor u klaar! Wij hopen u all snel te mogen begroeten op Golf 4 All Harderwijk!”

Golf 4 all golfbaan Harderwijk
Fotograaf: Hans Wognum


Voor meer informatie: www.golf4all-harderwijk.nl