Gloednieuwe Halloween Experience in Harderwijk!

In de herfstvakantie staat er in Harderwijk een gloednieuw evenement op agenda: The Nighttrain.

Onder de naam ‘The Nighttrain’ organiseert Boulevard Evenementen Harderwijk in samenwerking met een aantal andere creatieve bureau’s van 21 t/m 24 oktober namelijk een exclusieve Halloween experience voor jong én oud.

De Griezeltrein (kidsproof)

Overdag kunnen de kids tijdens de ‘Griezeltrein Experience’ volop genieten van een grote speurtocht met een treintje (niet eng) waarbij we op zoek gaan naar de magische hond Bruno!

Wanneer Bruno gevonden is en de speurtocht is afgelopen wordt je afgezet op een locatie (overdekt) waar een tal van activiteiten zijn. Ga op de foto met de acteurs, laat je schminken, ga lekker springen op de springkussens, schilder je eigen pompoen of je eigen marshmallows. Oftewel, genoeg te doen voor alle leeftijden! Voor de ouder(s) staat er natuurlijk ook een drankje en een hapje klaar.

De Griezeltrein Experience bestaat uit:

  • Speciaal ontvangst (incl. Halloween-drankje en koekje)
  • Speurtocht met de griezeltrein (ong. 30 minuten)
  • Halloween kinderactiviteiten (overdekt)
De Griezeltrein, die toegankelijk is voor alle leeftijden, vindt overdag plaats in de herfstvakantie (21 okt t/m 24 okt) tussen 12:00 en 17:00 uur en is bij uitstek het leukste Halloween uitje voor het complete gezin dit jaar!

Griezeltrein kidsproof Harderwijk

The Nighttrain Experience

Voor iedereen van 12 jaar en ouder (adviesleeftijd 16 jaar) maken we het in de avond een stuk enger tijdens ‘The Nighttrain Experience’. Tijdens deze ‘thriller rit’ met een speciale trein nemen we je mee naar de donkerste industriële plekken waarbij een geweldige cast van acteurs, performance-acts, lichtshows, decor én special effects jou het spannendste treinritje óóit laten beleven…

‘The Nighttrain’ legt een bloedstollende route af over mistige paden inclusief een aantal scare-zones. “Door de controle letterlijk over te nemen, voegen we een extra dimensie toe aan deze experience.” aldus de organisatie. “Bezoekers zijn gewaarschuwd, we werken met professionals en hebben een fantastisch creatief team die écht de grens op zoekt om jouw hart sneller te laten kloppen.”

Unieke Locatie

Beide evenementen vinden plaats op het Bouw&Infra Park in Harderwijk. Het industriële park is 27 hectare groot en ligt pal aan de A28 aan de rand van het bos en is vanwege het uitgestrekte industriële terrein dé ultieme Halloween locatie voor een experience als deze. Door de centrale ligging direct aan de A28 Amersfoort/Zwolle (afslag 13) is het ook voor iedereen snel en gemakkelijk te bereiken. Ideaal dus!
 
Tickets voor beide evenementen zijn vanaf a.s. donderdag 1 oktober 19:00 uur beperkt verkrijgbaar op www.night-train.nl. Op deze website zie je ook de exclusieve locatie, een spannende teaser en kan je allerlei praktische informatie vinden.

De Griezeltrein Experience 21 t/m 24 oktober 2020 | 12:00 - 17:00 uur
The Nighttrain Experience 21 t/m 24 oktober 2020 | 19:00 - 23:00 uur

(Ook is het mogelijk om beide Experience te boeken!)

The Nighttrain Experience Harderwijk

McDonald's special

In samenwerking met McDonald's Harderwijk, Ermelo en Nijkerk heeft De Griezeltrein speciaal voor de kids een leuke samenwerking opgezet. Je kunt namelijk een combi-ticket kopen die toegang geeft tot deze unieke Griezeltrein experience inclusief een Happy Meal die je achteraf kunt ophalen bij een van de drie deelnemende restaurants.

Ideaal voor kinderfeestjes, grotere groepen kids of juist om je kids tijdens de herfstvakantie éxtra te verwennen.