Gezondverstandavond 19 januari 2016: Reflexologie door Elsemarie Richt

Hoe sta jij in het leven?”. “Hoe voelen jouw voeten?” Elsemarie Richt is verpleegkundige en reflexologe. 

Reflexologie is een eenvoudige en natuurlijke manier om het lichaam te helpen zichzelf te genezen.

Door tijdens een sessie te ontspannen en je bewust te worden van de eigen pijn, kan er heel veel losgelaten worden, wat heel helend werkt! Na vele jaren praktijkervaring weet Elsemarie hoe zeer mensen de uitleg waarderen over de reflectie van het hele lichaam in voeten en handen. Met die informatie is onmiddellijk te voelen hoe “jij nu in het leven staat” en “waar je de nadruk legt”.

Voor alle mensen die zichzelf verantwoordelijk voelen voor hun gezondheid biedt reflexologie op eenvoudige wijze effectief Inzicht in hun welbevinden. Het lichaam wordt gereflecteerd, weerspiegeld in voeten en handen. Met die kennis werken maakt dat pijn zelf eenvoudig te verhelpen kan zijn, doorstroming makkelijk te verbeteren en stress verlicht wordt. Deze inzichten wil zij graag met jullie delen.
Haar uitnodiging is dan ook: kom jezelf ontmoeten via je voeten!

De lezing van Elsemarie Richt in Centrum de Zin (hoek Stationslaan – Verkeersweg in Harderwijk) begint om 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur. Entree € 10. Aanmelden is niet verplicht, maar stelt STNV zeer op prijs via: [email protected] of 06 231 606 40.

Gezond verstand avond