Gezocht: vervoer voor kinderen van het AZS

Voor de leerlingen van AZS De Vlieger hebben wij vervoer nodig naar de bibliotheek én om te kunnen kijken naar de voorstelling Pak ‘m. Dit als onderdeel van het project ‘leesplezier stimuleren bij de AZC-kinderen’.

Hier doen we het voor!

Waarom?
We willen laaggeletterdheid preventief bestrijden, omdat onze (talige) maatschappij erom vraagt dat je de Nederlandse taal leert. Tevens doen we dit ter voorbereiding op de verdere loopbaan van deze leerlingen in Nederland.

Wie bereiken wij?
De leerlingen van AZS de Vlieger, groep 1 t/m 8, en in het algemeen alle inwoners van ons werkgebied ongeacht opleiding, leeftijd en geaardheid.

Ons doel
Tijdens de laatste editie van het Groot Harderwijks Dictee, dat door de Lions Harderwijk georganiseerd werd, hebben we een mooi bedrag in ontvangst mogen nemen. Dit bedrag besteden we aan een leesbevorderingsproject bij kinderen.

Wensen
We willen graag vervoer voor ca. 80 leerlingen en leerkrachten, om ze op woensdag 30 oktober aanstaande te vervoeren van de school (Deventerweg) naar de bibliotheek (Havendam) en terug.Wat willen wij ervoor terugdoen? De chauffeur mag de voorstelling bijwonen. Het bedrijf (of afgevaardigde) mag bij een van onze georganiseerde lezingen aanschuiven als gast.