(Gevorderd) Assistent-accountant

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je momenteel aan de slag in een boekhoud- of accountantskantoor? Wil je terecht komen bij een modern en dynamisch kantoor in een jong en hecht team dat bruist van energie? Join us!

In ons kantoor staat digitalisering centraal. De open office zorgt voor een open sfeer op kantoor. Ingezet wordt op persoonlijke groei en ontwikkeling, persoonlijk contact met onze cliënten en natuurlijk op kernwaarden als eigen verantwoordelijkheid, training en flexibiliteit.

Naast de benodigde vaardigheden die je van een assistent-accountant met minimaal 2 tot 3 jaar ervaring mag verwachten, vinden wij inzet en het bezitten van de juiste communicatieve vaardigheden van essentieel belang. Persoonlijke betrokkenheid staat voorop, onze cliënten staan bij ons centraal.

Jouw takenpakket bestaat uit:
  • Je neemt alle boekhoudkundige taken voor onze cliënten voor jouw rekening in de door ons ingerichte administratiestraat;
  • Periodiek verzorg je de fiscale aangiften omzetbelasting en bereidt je de managementinformatie voor onze cliënten voor in het geavanceerd ingerichte Financieel Dashboard;
  • Je zorgt voor een vlotte samenwerking met jouw collega’s.
  • Ervaring met Exact Online, Basecone en Visonplanner Cloud is een pré.

Heb je het gevoel dat dit dé nieuwe uitdaging is voor jou? Twijfel niet langer en solliciteer via onze website en stuur een motivatiebrief met jouw CV!

iQOUNT onderscheidt zich bewust in de markt als adviseur van het MKB. Vooruit kijken en samen (financiële) verwachtingen managen, daarin zit onze kracht!

iQOUNT Harderwijk

Adresgegevens

Daltonstraat 22
3846 BX Harderwijk

Telefoon

T. 0341-740800

Meer info