Geef je nu op voor Ponydagkamp 2015 bij Ruitersportcentrum Harderwijk

Dit jaar organiseert Ruitersportcentrum Harderwijk in de eerste week van de zomervakantie een ponydagkamp voor kinderen. Van 13 juli t/m 17 juli.

Een hele week die in het teken staat van paardrijden, paarden verzorgen, gezelligheid en lol maken.

U kunt uw kind hiervoor opgeven via [email protected] of bellen naar Linda. Zodra er voldoende inschrijvingen zijn krijgt u per mail een bevestiging en eventuele informatie die nog nodig is.


De kinderen die deelnemen zijn dagelijks vanaf 10.00 uur van harte welkom en kunnen om 18.00 uur weer opgehaald worden.

Alle dagen staan natuurlijk in het teken van het rijden en verzorgen van paarden. Er worden bij dit kamp geen overnachtingen verzorgd op de manege. Op vrijdag kunnen de kinderen om 14.00 uur weer opgehaald worden. Voor middag- en avond eten wordt gezorgd. Vrijdagmiddag eten de kinderen nog op de manege. Wanneer kinderen hun eigen pony mee willen nemen is het verplicht om een geldig inentingsbewijs te laten zien.

Kleding:
Denk er hierbij aan dat we op dagkamp zijn en niet naar een feestje. Laat uw kind ruiterkleding dragen of meenemen en vrijetijdskleding dragen die vuil mag worden en waar ze zich prettig in voelen. Geef ook gympen of gewone schoenen mee. Een veiligheidscap is verplicht. De manege of de directie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoekraken van spullen. Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om kostbaarheden thuis te laten of te voorzien van naam van de eigena(a)r(esse)
 
Bijzonderheden:
Mocht uw kind bijzonderheden zoals medicijngebruik of voedselallergie en andere zaken welke van belang zijn dient u dit voor aanvang van het kamp door te geven.

Zakgeld:
Het is niet nodig om de kinderen zakgeld mee te geven naar het dagkamp, eten en drinken wordt verstrekt.
 
Snoep:
De kinderen krijgen van de leiding voldoende snoep en andere traktaties. We vragen u dan ook om geen snoep mee te geven.

Toiletteren:
Er wordt een ‘Toiletteer’-middag gehouden waarbij de kinderen pony’s gaan versieren. Het is hierbij mogelijk om spulletjes van thuis mee te nemen om de manen, staart of de rest van het lijf van de pony te versieren. Kinderen mogen hun eigen poetskoffer meenemen.
 
Kosten:
Voorafgaand aan het kamp dient € 195,00 per deelnemend kind t.n.v Ruitersportcentrum Harderwijk op rekening nummer NL62 RABO 0153 5620 64 te zijn overgemaakt. Daarbij vermeldt u IW2015 en de naam/ namen van uw kind(eren)

Mochten er na het lezen van deze brief nog vragen zijn, neem dan telefonisch contact op met Linda (mobiel 0645678408) Zij beantwoordt uw vragen over het aankomende kamp of andere vragen of opmerkingen.
Ponydagkamp Ruitersportcentrum Harderwijk