GA! Thuis in beweging

GA! Harderwijk is er voor iedereen, ook voor de senioren in Harderwijk. Wegens de maatregelen die zijn genomen tegen het coronavirus bedacht GA! al eerder de GA! Thuis challenge voor basisschoolleerlingen. 

Dit bracht onze beweegcoach voor senioren, Janneke van Nieuwenhuizen op een idee. Zij neemt samen met verschillende partijen filmpjes op met beweeglessen voor (helaas thuiszittende) senioren.

Deze beweeglessen worden uitgezonden via de lokale TV zender HK13TV en is voor vele senioren bereikbaar. Ook via de onderstaande link kan de video worden bekeken, doet u ook mee?

GA! Harderwijk biedt de komende tijd alle sport- en beweegaanbieders uit Harderwijk een platform om hun beweegles voor senioren ook thuis in de woonkamers aan te bieden. De lessen in de eerste video's zijn op korte termijn gerealiseerd door een geweldige samenwerking met Paul Toussaint van HK13TV, Martin Willemse, Esther’s v/d Brug (Esther's Dance Creation), de Kiekmure en Evert Blijsie (cameraman). 

Uiteraard niet zonder het improvisatie talent van de beweeginstructeurs van Sportcentrum Iedema, Esther’s Dance creation, Clyms Yoga en Centrum voor Fysiotherapie.