Flevonice en 8782 Events Creations presenteren: Flevonice Fun & Food Event, het nieuwste en gezelligste foodfestival van Flevoland

Zondag 10 juli 2016 staat volop in het teken van eten, drinken, muziek en gezelligheid bij Flevonice in Biddinghuizen.

Tijdens dit festival kun je kennis maken met lokale boeren die hun producten presenteren, foodtrucks met de lekkerste hapjes en drankjes, zomerse muziek en veel gezelligheid.

Naast al deze gezelligheid zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd om de dag een sportief en actief tintje te geven. U hebt de mogelijkheid om het permanente Obstacle Parcours van Flevonice trotseren waarbij u kunt kiezen tussen een route van 3,5 of 7 kilometer met meer dan 30 uitdagende obstakels! Naast deze modder en obstakel pret kunnen u en uw kinderen zich vermaken op de grootste waterstormbaan van Nederland.
 
 

Wilt u liever niet vies of nat worden?

Dan hebben wij nog veel meer activiteiten waar u uit kan kiezen! Wat dacht u van scheuren en glijden over ons driftkart circuit of een hilarisch wedstrijdje bubble-voetbal of footgolf? The sky is letterlijk the limit op want er staat een helikopter klaar om je een rondvlucht over het prachtige polderlandschap te geven. Daarnaast is er voor de kleinere kinderen een grote speeltuin met verkeersplein, een grote glijbaan en trampolines!

Kom op 10 juli langs tussen 12:00 en 21:00 en ervaar de actieve mogelijkheden van Flevonice onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Wij verwelkomen u graag op ons park! Voor meer informatie over het evenement of het reserveren van het Obstacle Parcours en uw rondvlucht in onze helikopter kunt u terecht op www.flevonicefunfoodevent.nl of www.facebook.com/flevonicefunfoodevent