Festival voor kinderen IN het theater

Op zaterdag 17 oktober start de herfstvakantie wel heel bijzonder, met een Prentenboekjesfestival voor de peuters en kleuters van Harderwijk en omstreken. 

Op die dag vindt het Prentenboekjesfestival plaats in Theater Harderwijk, in samenwerking met Bibliotheek NW-Veluwe.

Wat is er nu heerlijker dan een theater binnen gaan, waarvan de foyer is omgetoverd tot een creatieve Prentenboekenstad, vol bekende figuren uit de vele prachtige prentenboeken die ons land rijk is? Stap letterlijk de verhalen binnen, bezoek de huizen, de winkel, de school, de boerderij en het bos. Een feest van herkenning.

Voorstellingen

Tijdens het bezoek aan het Prentenboekjesfestival zijn er vier verschillende voorstellingen te zien.
  • Zo viert Dikkie Dik zijn verjaardag
  • komen Gonnie & vriendjes één voor één langs gewaggeld in een vrolijke muzikale show.
  • Misschien worden er wel kindjes opgegeten in de voorstelling van de kleine krokodil?
  • En arme ijsbeer heeft last van heimwee…

Kleurfeest

Speciaal voor de kleuters is er in de foyer doorlopend ook het gratis Kleurfeest, waar zij onder artistieke leiding zelf tekeningen kunnen maken en/of inkleuren. Misschien komen daar ook mooie prentenboekjes van!

Twee programma’s

De zaterdag is verdeeld in een ochtend- en een middagprogramma. De ochtend is speciaal geschikt voor peuters (2+) en de middag voor kleuters (4+). Kijk voor het complete programma en kaarten op www.theaterharderwijk.nl.
Op zaterdag 17 oktober start de herfstvakantie wel heel bijzonder, met een Prentenboekjesfestival voor de peuters en kleuters van Harderwijk en omstreken.