Fabelachtig gitarist Anne Soldaat keert terug naar zijn roots met kampvuurmuziek

Al ruim twintig jaar kennen we hem als solo-artiest. Als lid van Daryll-Ann en de sideman van Tim Knol. Als fabelachtig gitarist en als schrijver van beeldschone liedjes. 

Anne Soldaat is een household name en is dit jaar vijftig 50 geworden. Wie zou hem dat geven. Zaterdag 6 februari komt hij terug naar de Veluwe voor een itiem optreden in Estrado.

Op 17 april, verscheen zijn vierde soloplaat “Talks Little, Kills Many” op Excelsior Recordings. Een prachtplaat met een ander geluid, terwijl hij toch klinkt zoals alleen Anne dat kan. Deze keer niet in Amerika opgenomen, maar gewoon in Mokum. 'Spottend noem ik het wel m’n 'kampvuurplaat,' aldus Soldaat. 'De liedjes zijn wat meer akoestisch en wat rustiger dan men misschien van mij gewend is. Kortom, echt wat je verwacht van een man op middelbare leeftijd.’
 
In kleine bezetting gaat Soldaat dit jaar voor de intieme podia in de clubs en op de festivals. Waar zijn kunsten op gitaar nog beter tot zijn recht komen. En waar hij eindelijk kan spelen zonder oordoppen, zoals hij zelf memoreert.  Hij laat met zijn nieuwe nummers zien dat hij zeker tot een van de beste songschrijvers van Nederland gerekend mag worden.
 
Aanvang: 21.00 uur
Kaarten:  € 12,50 in de voorverkoop en € 15,00 aan de zaal.
Reserveren: www.estrado.nl

Anne Soldaat in Muziekpodium Estrado Harderwijk