Extra reparatiebijeenkomsten Repair Café Harderwijk op de zaterdagochtend

Van mei t/m september organiseert het Repair Café Harderwijk. iedere laatste zaterdagochtend van de maand een extra repair-sessie in Ontmoetingstuin De Rietmeen. Door ook op de zaterdag te repareren hoopt het Repair Café de mensen die door de week werken, beter te kunnen bereiken.

De ‘gewone’ reparatiebijeenkomsten, iedere eerste vrijdagochtend van de maand in het clubgebouw van de Jeu de Boulesvereniging, blijven uiteraard gewoon doorgaan

Op de zaterdagochtend van 27 mei, 24 juni, 29 juli, 26 augustus en 30 september bent u van harte welkom van 9.30 u – 12.30 u om samen met onze vrijwilligers uw kapotte spullen te repareren in Ontmoetingstuin De Rietmeen, Ouverturebaan 1-3.

In een Repair Café krijgen (vaak dierbare) kapotte spullen een tweede leven. Bezoekers zien dat repareren mogelijk is en vaak helemaal niet zo moeilijk als ze misschien dachten. Maar bovenal ervaren ze dat repareren leuk is!
 
De dienstverlening door het Repair Café is in principe gratis; wel wordt een vrijwillige bijdrage van de bezoekers op prijs gesteld.
 
Zie ook: www.repaircafeharderwijk.nl.; voor contact en informatie: [email protected]