Evenement Pasar Malam Harderwijk 2016

Net als in 2015 wordt ook dit jaar de succesvolle Pasar Malam weer gehouden in Harderwijk en wel met een editie op 15 & 16 oktober 2016. Met heerlijk autenthiek indisch eten, diverse stands, een gevarieerd muziekprogramma en een te winnen reischeque naar Bali t.w.v €1000,- belooft de tweede iditie van de Pasar Malam nog groter en interessanter te worden dan vorig jaar!

Net als in 2015 wordt ook dit jaar de succesvolle Pasar Malam weer gehouden in Harderwijk  en wel met een editie op 15 & 16 oktober 2016. 

Waren er vorig jaar nog enkele kinderziekten, nu  is men op alles voorbereid. Vijf grote restaurants verlenen hun medewerking en staan garant voor een ruime keus in Indisch eten, zowel in kwaliteit als in kwantiteit. Er zijn, naast het heerlijk authentieke Indisch eten stands met kleding, sierraden en snuisterijen en uiteraard goede muziek Op beide dagen is er een zeer gevarieerd muzikaal programma, met een keur van 13 bekende artiesten en muzikanten.

Indische historie van Harderwijk

Harderwijk heeft  een lange Indische traditie die het met deze Pasar Malam weer eer aandoet!  Vanaf 1814 vertrokken vanuit Harderwijk 'kolonialen' naar het toenmalige Nederlands-Indië. Sinds een aantal jaren heeft Harderwijk weer een actieve culturele Nederlands Indische Stichting onder de naam 'Stichting Indische Harderwijkers.’ Uiteraard is dit niet alleen voor deze doelgroep bestemd, iedereen is van harte welkom. 

De Pasar Malam

Deze Pasar Malam Harderwijk wordt georganiseerd door de Stichting Pasar Malam Harderwijk in samenwerking met het ROC Landstede, het Sportcomplex de Sypel en de Gemeente Harderwijk. Op dit evenement gaat het er natuurlijk vooral om elkaar te ontmoeten. Op de Pasar Malam zijn er elke dag 14 beveiligers en 7 gastvrouwen van het ROC Landstede aanwezig die u ontvangen en zo nodig behulpzaam zijn met al uw vragen over de Pasar Malam Harderwijk. Het parkeren is overigens gratis! 

Een te winnen reischeque t.w.v. €1000,-

Heel bijzonder is de sponsoring van Carla Meeuwisse van ReisCreaties. Zij stelt voor zowel de zaterdag als de zondag, onder de bezoekers een GRATIS vliegticket naar Bali ter beschikking.