Er kan gestemd worden op Crescentpark Harderwijk voor Gelderse publieksprijs

Crescentpark in de wijk Drielanden (Harderwijk) is genomineerd voor de Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit met als thema Brede blik op ruimte.

Tot en met maandag 14 december kan iedereen een stem uitbrengen op het Crescentpark als de beste en mooiste van de twintig prachtige projecten die zijn genomineerd.

Met de publieksprijs kan een bedrag van 10.000 euro worden gewonnen. Dat bedrag kunnen wij inzetten om het project nog beter en mooier te maken. Dus breng nu uw stem uit en vraag collega’s, vrienden en kennissen om hetzelfde te doen en stuur hen deze link en gebruik #GPRK2020.

Hoe kunt u stemmen?

  1. Maak een account als u die nog niet heeft.
  2. Bevestig uw registratie via de mail die je ontvangt (let op, misschien ontvangt u die in uw spambox).
  3. Log in op uw account.
  4. Breng uw stem uit. De mogelijkheid om te stemmen verschijnt op de foto's van deze pagina van de nominaties zodra u bent ingelogd. Scrol hiervoor een stukje naar beneden.
  5. Geef in het reactieveld van het project aan waarom dit project volgens u moet winnen. De stemmer met de best onderbouwde mening ontvangt een leuk prijzenpakket.
Om de verkiezing voor de publieksprijs veilig en eerlijk te laten verlopen is het nodig dat u een account aanmaakt. Mocht u alleen een account willen om te stemmen, dan kun u uw account direct weer verwijderen.
 
De bekendmaking van de winnaar van de publieks - en juryprijs van de Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit 2020 is op 18 december 2020.