Emil Landman in Estrado Harderwijk

Met kleine folkgeoriënteerde liedjes die afwisselen met grootser aangekleden band producties brengt hij je naar de rokerige kroegen van New Orleans, laat hij je ruiken aan een vieze oude bak koffie in Nashville en maakt hij je getuigen van meer romances dan hij zelf aan lijkt te kunnen.http://www.estrado.nl

Het overgrote deel van Colours And Their Things werd geschreven in de Verenigde Staten, hij werd er dronken, blut, doorregend, zielsgelukkig, doodongelukkig en verliefd.

Colours And Their Things, zo heet het debuutalbum van Emil Landman,dat dit najaar verschijnt bij V2. Het staat vol met bonte, kleurrijke verhalen, die  Landman verzamelde op een lange reis door Nashville, New Orleans, Memphis, Oklahoma en Chicago. De verhalen vertaalde zich in liedjes die vervolgens werden opgenomen met producer Martijn Groeneveld (o.a. Blaudzun). Het debuutalbum Colours And Their Things is het logische vervolg op de in eigenbeheer uitgebrachte EP “A Bargain Between Beggars” waarmee Landman al te gast was bij oa. 3voor12, DWDD en Radio 1.
Emil Landman in muziekpodium Estrado Harderwijk

Als support acts hebben wij Thijs van der Meulen (Backgammon) en Eelke Ankersmit kunnen contracteren. Eelke kennen wij van de CD release in september op ons andere podium in de Catharinakapel. Hij gaf daar een waanzinnig concert voor een bomvolle zaal en terecht want de CD wordt alom goed ontvangen. Thijs van der Meulen van Backgammon is ook een goede bekende van ons, dit jaar bereikte hij met zijn Indie poprockband Backgammon de halve finale van de Grote Prijs van Nederland. 

Zaterdag 12 december 2015    21.00 uur
Emil Landman
Support acts: Thijs van der Meulen(Backgammon) en eelke Ankersmit
Folk
Reserveren www.estrado.nl
Prijs € 9,00/ Deur € 12,50
ESTRADO