Eerste survivorbijeenkomst SamenLoop voor Hoop Harderwijk

Op donderdag 14 april om 20:00 uur zal er in de Tuinkamer (Houtkamp 33) een survivorbijeenkomst worden gehouden voor de SamenLoop voor Hoop Harderwijk. Geïnteresseerde survivors nodigen wij graag uit om (met partner) deze bijeenkomst bij te wonen.

Nog 5 maanden te gaan en dan is het alweer zover. Dan vindt de tweede editie van SamenLoop voor Hoop Harderwijk plaats.

Dit zal gaan gebeuren op 9 en 10 september. Al 27 teams hebben zich ingeschreven om de uitdaging aan te gaan om 24 uur lang te gaan wandelen in estafettevorm om geld op te halen voor kankeronderzoek en voor inloophuis de Tuinkamer.

Tijdens het evenement is er een speciale rol weggelegd voor survivors. Survivors zijn mensen die kanker hebben (gehad).  Zij zullen op 9 september het evenement openen door het lopen van de openingsronde over het parcours, dit onder warme aanmoediging van vrienden, familie en andere belangstellenden. Daarnaast zal er tijdens het evenement een speciaal programma voor de survivors , onze eregasten, worden georganiseerd.

Voor meer informatie over het deelnemen als survivor nodigen wij u graag uit voor de survivorbijeenkomst op 14 april om 20:00 uur in de Tuinkamer (Houtkamp 33).