Eerste Athlos Broekhuis Trailrun (VOL=VOL)

Zaterdag 6 november om 11.00 uur start de Athlos Broekhuis Trailrun op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. Het parcours is heel divers en uitdagend. Hoogteverschillen, smalle paadjes, over de heide, door het bos en over het Beekhuizerzand.

Een trailrun voor ieder wat wils. Hier kun je genieten van de mooie omgeving in de natuur

Het is voor iedereen vanaf 18 jaar die het leuk vindt om van de gebaande/verharde paden af te wijken, waarbij tijd niet interessant is. Er is een parcours van 11 km en 22 km.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan in! Let op: Er geldt een maximaal aantal van 250 deelnemers. En: vol=vol!

Het parcours
De trailrun start en finisht op het Bouw & Infra Park. Je loopt richting de Watertoren. Hierna komen al snel de eerste hoogteverschillen in beeld. Het gaat verder door het Leuvenumse bos, langs de Leuvenumse Beek, over de heide en als afsluiter over het Beekhuizerzand. Het parcours loopt over het grondgebied van Harderwijk, Ermelo en Nunspeet. Je geniet volop van de natuur en bent lekker aan het sporten.

Accomodatie Bouw & Infra Park
Op het terrein zijn genoeg parkeerplekken, dus kom gerust met de auto. Of kom je uit de buurt, pak dan de fiets. Ook hier zijn genoeg fietsplekken voor. Op de locatie zijn kleedkamers aanwezig, zodat je met schone kleren voldaan naar huis kan gaan na afloop. Er is catering aanwezig en in de sporthal kun je je spullen kwijt.

De inschrijving is geopend, totdat het aantal deelnemers van 250 is bereikt. Dus wacht niet te lang en schrijf je in! Voor de 11 km bedraagt het inschrijfgeld € 9,50. Voor de 22 km bedraagt het inschrijfgeld € 14,50. Een gedeelte van het inschrijfgeld wordt gedoneerd aan Natuurmonumenten voor de instandhouding van de mooie natuur.

Klik hier voor het inschrijfformulier
Klik hier voor het deelnemersreglement

Prijzen
Er zijn prijzen voor de eerste drie dames en heren op beide afstanden. Wat de prijs is? Dat is een verrassing!

Coronamaatregelen
De recente corona-persconferentie stemt ons positief over het vooruitzicht dat de anderhalvemeterregel per 20 september losgelaten zou kunnen worden. Wij blijven echter realistisch en houden rekening met diverse scenario’s. Net als jullie hebben wij vragen, waar nu helaas nog geen antwoord op te krijgen is. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn optimistisch over de organisatie van een veilige en sfeervolle Trailrun. Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn dan houden wij jullie via de website op de hoogte of kijk voor het laatste nieuws op www.rijksoverheid.nl/corona