Een uniek feest: het Twinkelfeest

Op zaterdag 10 september barst het feest om 10 uur weer los bij ontmoetingstuin de Rietmeen in Harderwijk. Cultuurkust organiseert daar mede namens Stichting Twinkel; het Twinkelfeest. Een feest vol leuke activiteiten, muziekoptredens en gezelligheid. Het festival is voor kinderen, jongeren en volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking en hun gezin.

Het Twinkelfeest: Cultureel festival voor mensen met een (licht)verstandelijke beperking en hun gezin

Tussen 10:00 en 12:00 uur slaan Cultuurkust en Stichting Twinkel de handen in één voor gezinnen waarin iemand een (licht) verstandelijke beperking heeft. Het kleinschalige evenement is ingericht voor jong en oud, zodat iedereen kan mee beleven en genieten van elkaar.
 
Uniek
Cultuurkust is aanwezig met docenten uit hun cursussen “UNIEK”, dit zijn cursussen in Beeldende kunst, maar ook podium kunst voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand. Deelnemers kunnen dansen, muziek maken, theater en creëren in de vrije expressie onder begeleiding van de vaste docenten.
 
Spektaculair
Het Twinkelfeest wordt dit jaar afgesloten met een optreden van de ‘Fijn dat je erbij’-Band. Zijn spelen herkenbaar repertoire en zullen een feestje bouwen met alle aanwezigen. Ook is er naast muziek en de activiteiten een leuke voorstelling.
 
Kortom, een UNIEK feest voor Harderwijk en omgeving.
 
Meer informatie is te vinden op www.cultuurkust.nl

Twinkelfeest Harderwijk
Foto Stichting Twinkel: Twinkelfeest 2021