Echtpaar Vermeulen - Bomhof 60 jaar getrouwd

Op 31 oktober 2022 viert het echtpaar Vermeulen – Bomhof hun 60-jarig huwelijksjubileum. Burgemeester Harm-Jan van Schaik bracht het bruidspaar op 31 oktober een felicitatiebezoek .

Levensloop 60-jarig huwelijk van Hans Vermeulen en Gré Vermeulen - Bomhof

Hans werd in 1955 als beroepsmilitair geplaatst op de Oranje Nassau Kazerne in Harderwijk. In 1960 leerde hij Gré kennen via een gemeenschappelijke kennis. In 1962 trouwden zij in Ermelo, het kerkelijk huwelijk vond plaats in Elspeet.

Het eerste jaar woonden Hans en Gré in bij de ouders van Gré. Op 1 november 1963 kregen zij via het Ministerie van Defensie een huis toegewezen op De Genestetstraat 5 in Harderwijk, waar zij nu nog wonen.

In 1990 is Hans, na 36 jaar trouwe dienst, met functioneel leeftijdsontslag gegaan, en in 1995 officieel met pensioen. Bij het afscheid uit het leger kreeg hij van Hare Majesteit de Koningin een onderscheiding uitgereikt: de Draagmedaille in Goud met de Zwaarden, behorende bij de Orde van Oranje Nassau.

Na de pensionering (FLO) legde Hans zich toe op tekenen en schilderen, hij begeleidde gedurende veel jaren enkele clubjes, o.a. bij wijkvereniging Stadsdennen en in Nunspeet. Hij stopte hiermee toen hij 85 werd.

Bij dit afscheid werd Hans, door de burgemeester van Harderwijk, wederom gedecoreerd met een medaille van de koning (Lid in de Orde van Oranje Nassau). Dit was in 2018 in het Stadhuis van Harderwijk.

Hans en Gré kregen twee kinderen en inmiddels hebben zij ook drie kleinkinderen, alle drie in de twintig nu. Gré bekleedde tijdens het huwelijk enkele functies en deed ook vrijwilligerswerk. Naast haar huishoudelijke taken.

Zij vierden afgelopen zaterdag hun 60-jarig huwelijk met familie en vrienden. Op 31 oktober wordt de officiële dag samen met kinderen en kleinkinderen in huiselijke kring gevierd.