Echtpaar Timmer - Kraaijenhof 60 jaar getrouwd

Dinsdag 7 maart vierde het echtpaar Timmer - Kraaijenhof hun 60-jarig huwelijksjubileum. Locoburgemeester Companjen bracht het echtpaar op woensdag 8 maart om 10.30 uur een felicitatiebezoek.

Levensloop Jaap en Anthonia Timmer

Op 7 maart 2023 mochten Jaap Timmer en Anthonia Timmer-Kraaijenhof vieren dat ze 60 jaar getrouwd zijn. Anthonia is op 6 december 1942 in Elburg geboren en Jaap is op 19 september 1940 in Hierden geboren.

Ze hebben elkaar in 1959 in Elburg ontmoet en in 1963, tijdens de strenge winter, zijn ze getrouwd en in Hierden gaan wonen. Aan de Lageweg hebben ze een eigen huis mogen bouwen en wonen daar nog steeds met veel plezier. Er werden 2 dochters en een zoon geboren en door de jaren heen zijn er 9 kleinkinderen bijgekomen.

Anthonia heeft altijd voor het gezin gezorgd en is daarnaast als schoonmaakster werkzaam geweest. In de vrije tijd werd er uit volle borst gezongen bij het zangkoor Zanglust. Jaap is als timmerman in de bouw en bij de LTS in Harderwijk aan het werk geweest. Daarnaast had hij een paar koeien, kippen en varkens. In de vrije tijd is hij vele jaren bestuurslid geweest bij de School met de Bijbel en heeft hij veel kerkenwerk verricht bij de Hervormde kerk in Hierden.

Al die jaren hebben ze ook een gezamenlijke hobby gehad namelijk de eigen groente- en bloementuin waar voor het hele jaar groenten verbouwd worden. Samen hebben ze altijd erg genoten van het op vakantie gaan met de caravan of het bezoeken van familie in het buitenland. Verder hebben ze veel gewandeld, gefietst en werd er regelmatig gestopt om van de natuur te genieten of een ijsje te kopen. 
Samen, in en om het huis, bezig zijn maakt hen gelukkig.

Echtpaar Timmer Kraaijenhof Hierden 60 jaar getrouwd