Echtpaar M.W.P. Karnekamp en C.H. Karnekamp-Pits 60 jaar getrouwd

Burgemeester Harm-Jan van Schaik bracht het bruidspaar op dinsdag 18 augustus om 15.00 uur een felicitatiebezoek.

Bruidspaar Karnekamp - Pits 60 jaar getrouwd.

Corrie komt uit Amsterdam en Rinus uit Diemen. De zuster van Rinus woonde in dezelfde straat als Corrie. Toen Rinus een keer opbezoek was bij zijn zuster, kwam hij Corrie tegen en toen is de vonk overgesprongen.

Op 18 augustus 1955 gaven zij elkaar het ja -woord. Rinus was hofmeester op de grote vaart. Hij was niet thuis, toen 9 maanden later, zijn dochter werd geboren. Hij zag haar pas naar enige weken. Twee jaar later kregen ze een zoon, toen was Rinus gelukkig wel met verlof.

In 1969 zijn ze verhuisd, van Amsterdam naar Hoogkarspel, omdat de bovenwoning in Amsterdam te klein werd, met twee opgroeiende kinderen. Toen Rinus aan de wal ging werken, zijn ze verhuisd naar Hoorn.

Ze hadden toen al een stacaravan op de Woudstee in Hierden. Hier gingen ze in de weekenden altijd met veel plezier naar toe. Op deze kavel hebben ze later een huis gebouwd en toen Rinus met pensioen ging, zijn ze daar gaan wonen. Nu wonen ze alweer 3 jaar, in de Zeven Akkers aan de Guido Gezellelaan.

En daar vervelen ze zich geen moment. Corrie houdt van lezen, puzzelt graag, zit op een koor en doet graag mee aan een spelletje Bingo.
Rinus fietst veel, zwemt graag, doet vrijwilligerswerk en zit in het bestuur van de bewonersvereniging. En als het even lukt gaan ze samen op vakantie.

bruidspaar karnekamp 60 jaar getrouwd harderwijk