Echtpaar Jaap en Gre Essenburg - Luitjes 60 jaar getrouwd

Op maandag 20 juli viert het echtpaar Jaap Essenburg en Gre Essenburg -Luitjes hun 60-jarig huwelijksjubileum. Loco-burgemeester Companjen bracht het bruidspaar op 20 juli een felicitatiebezoek.

Bruidspaar Essenburg Luitjes Harderwijk 60 jaar getrouwd

Levensloop 60-jarig huwelijk Jaap en Gre Essenburg - Luitjes

Jaap en Gre, echte Harderwijkers, ze hebben elkaar leren kennen op de ijsbaan die toen was gelegen aan de Friesegracht. Na 5 jaar verkering zijn ze getrouwd en kregen 3 kinderen, 10 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen.  
 
Jaap heeft met veel plezier en succes naast zijn beroep als timmerman meer dan 60 jaar duiven gehad. Hij heeft voor de PV De Eendracht meer dan 25 jaar allerlei bestuursfuncties gedaan waarvan zelfs 10 jaar als voorzitter. Gre was er altijd voor de kinderen en kleinkinderen en heeft veel gezongen bij de Lofstem en heeft ook daar meer dan 25 jaar allerlei bestuursfuncties met veel plezier gedaan.  
 
Jaap zijn gezondheid is de laatste jaren wel achteruitgegaan en beiden zijn blij dat ze nu gelijkvloers, dicht bij de winkels en dicht bij de kinderen en veel vrienden wonen. Beiden zijn dankbaar voor alle jaren samen met kinderen, familie en vrienden.  
 
Binnenkort geven ze een feest aan de nieuwe en mooie Boulevard in Harderwijk.