Echtpaar J. Enderlé en G. Enderlé-Smits vieren hun 60-jarig huwelijksjubileum

Burgemeester Harm-Jan van Schaik bracht het bruidspaar op maandag 19 september om 10.15 uur een felicitatiebezoek 

Levensloop Jaap en Greetje Enderlé-Smits


Jaap Enderlé (geboren op 02-10-1931) en Greetje Smits (geboren op  19-05-1932) trouwden 60 jaar geleden op 19 september 1956. Het ja-woord gaven ze elkaar in het gemeentehuis van Hilversum en de kerkelijke bevestiging en inzegening van en over hun huwelijk vond plaats in de Grote Kerk van Hilversum.

Uit hun huwelijk werden 8 kinderen geboren. Het huwelijk van Jaap en Greetje stond in het teken van werk, studie en gezin. Greetje werkte voor haar huwelijk een aantal jaren in de verpleging. Jaap is werkzaam geweest in de accountancy maar uiteindelijk ging in 1977 zijn grootste wens in vervulling toen hij werd bevestigd als predikant van de Ned. Hervormde Kerk.

Een lange intensieve studietijd ging daaraan vooraf. Greetje was tijdens deze intensieve jaren vooral de stuwende kracht in het gezin maar deed daarnaast vrijwilligerswerk en heeft ook nog een aantal jaren als ambtenaar van de burgerlijke stand gewerkt. Jaap en Greetje hebben 12 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen. Het grote feest werd al op zaterdag 17 september gevierd voorafgaand door een dankdienst.  
Echtpaar Enderlé-Smits 60 jaar getrouwd Harderwijk