Echtpaar Henk en Hannie Schipper - van Donkersgoed 60 jaar getrouwd

Woensdag 16 februari viert het bruidspaar Schipper hun 60-jarig huwelijksfeest. Locoburgemeerster Marcel Companjen bracht het bruidspaar een felicitatiebezoek.

Levensloop Diamanten bruidspaar Henk en Hannie Schipper-van Donkersgoed

Op woensdag 16 februari 2022 vierden Henk Schipper en Hannie van Donkersgoed hun 60-jarig huwelijksjubileum. Beiden geboren en getogen in de gemeente Putten, hebben elkaar in 1960 leren kennen.

Henk was destijds dienstplichtig militair en werkte in zijn vrije uren wat bij in een bloemisterij. Daar ontmoette hij de liefde van zijn leven Hannie. Zij was hier werkzaam in de huishouding. In 1961 werd Henk beroepsmilitair en was hij gelegerd op de W.G.F. Kazerne in Harderwijk.

In 1962, besloten zij in het huwelijk te treden. In datzelfde jaar werd hun eerste dochter geboren en twee jaar later volgde de tweede dochter. In 1964 verhuisde het gezin naar Harderwijk waar zij een lange tijd met veel plezier in de wijk Stadsdennen hebben gewoond. Hier zagen ook hun zoon en jongste dochter het levenslicht.

Sinds het begin van deze eeuw wonen zij, hoe kan het ook anders, aan de Schippersmeen in de wijk Stadsweiden. Anno 2022 is het echtpaar gezegend met maar liefst 14 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen. Ondanks enkele gezondheidsklachten in de afgelopen jaren, genieten beiden nog volop van het leven en zijn zij bijzonder dankbaar hun 60-jarig huwelijksjubileum samen te mogen vieren.

Bruidspaar Schipper van Donkersgoed Harderwijk